Sortowanie wyników: wg trafności wg daty

zajacowna jaroszynski

zajacowna jaroszynski Do pobrania zajacowna jaroszynski: Odnosnik do archiwum zajacowna jaroszynski: zajacowna jaroszynski [17965#

jaroszynski zajacowna

jaroszynski zajacowna Do pobrania jaroszynski zajacowna; Link dla pliku jaroszynski zajacowna: jaroszynski zajacowna :17037]

elzbieta zajacowna corka

elzbieta zajacowna corka Sciagnij elzbieta zajacowna corka. Odnosnik dla spakowanego pliku elzbieta zajacowna corka: elzbieta zajacowna corka #24747-

elzbieta zajacowna krzysztof jaroszynski

elzbieta zajacowna krzysztof jaroszynski Do pobrania elzbieta zajacowna krzysztof jaroszynski, Link do spakowanego pliku elzbieta zajacowna krzysztof jaroszynski. elzbieta zajacowna krzysztof jaroszynski !37014,

elzbieta zajacowna i jej corka

elzbieta zajacowna i jej corka Pobierz elzbieta zajacowna i jej corka: Odnosnik do pliku w archiwum elzbieta zajacowna i jej corka: elzbieta zajacowna i jej corka %6454.

Do zajacowna

zajacowna napisała: > sprawdzone czy to nie krztusiec? W jaki sposób wykrywa sie tę chorobe?? -- najcudowniejsza córunia - Agatka (19.07.2005) mój mały książe - Mikołaj (03.04.2009)

zajacowna

przede wszystkim zycze Twojej znajomej duzo zdrowia! ja nie napisalam mojego postu dlatego, aby podwazyc czyjes uwagi. nie znajac nikogo, nie moge sobie na to pozwolic, aby osadzac jego stan zdrowia, jego opinie na ten temat etc. odezwalam sie tylko dlatego, aby pokazac, ze nie kazdy z hashimoto

zajacowna

dowiedz się dokładnie, bo u nas właśnie była taka sytuacja, że najpierw wszczęto postępowanie o pozbawienie rodziców władzy rodzicielskiej, a kilka dni później my złożyliśmy wniosek o przysposobienie i powierzenie pieczy. Mimo toczącego się postępowania o pozbawienie władzy sąd wydał postanowienie o

zajacowna!!!!!!!!!

Co u ciebie, wszystko ok.? Daj znać kobieto bo nie wiem, czy mam jeszcze trzymać za was kciuki, czy już mogę odrobinkę odpuścić ;)

Re: do zajacowna

Witaj, kupiłam selen ale chyba nie taki jak trzeba bo selen i cynk ,,Power health" z drożdży selenowych. Przeczytałam że cyt. ,,Na naszym forum Zajacowna miala po selenie bole glowy, ale po tym z drozdzy o ile dobrze pamietam". Czy to prawda, miałaś po tym bóle głowy? Kupiłam taki bo

zajacowna

moze i nie powinna go dostac ale skoro juz dostała to czy wprowadzanie takiej nerwówki jest Twoim zdaniem słuszne. Zapisała sie do lekarza, miejmy nadzieje ze dobrego. Pownnas chyba doskonale wiedziec ze stres w chorobach tarczycy nie jest najlepszym przyjacielem. No i sama dobrze wiesz jak wygla

zajacowna

a czy mogłabyś proszę ocenić moje wyniki tarczycy: TSH: 1,18 uIU/ml (norma 0,27 - 4,3) FT3: 2,58 pg/ml (norma 2,0 - 4,4) FT4: 1,16 ng/dl (norma 0,93 - 1,70) z tego co piszesz do Kategry widzę że moje ft3 i ft4 są za niskie. a lekarz powiedział że wszytskie 3 hormony są ok. dodam że pół roku temu T

Re: do zajacowna

To ja teraz wyręczę zajacowna. B. Ci współczuję. Z takimi poziomami hormonów ja również czułabym się do kitu. Trochę jeszcze musi potrwać zanim uzupełnisz hormony w tkankach. Zdecydowanie powinieneś podnieść dawkę letroxu. Poza tym Twoja przemiana jest do bani. Jak zajacowna proponowała powinieneś

Re: do zajacowna

zajacowna napisała: > ja takie objawy mialam przy niedoczynnosci tarczycy.. proponuje zrobic tsh.... > > jesli wyjdzie wieksze niz 2 to prawie macie odpowiedz co wam dolega owszem mam 2,77 tsh ale mieszcze sie w granicy lekarz powiedzial i nie mowil mi ze mam problemy z

Re: hity zabawkowe Waszych 5-6latek

zajacowna napisała: > Witam > NApiszcie jakie sa hity zabawkowe Waszych córeczek w wieku 5-6 lat. Lalki bobasy,kuchnia,Lego(duplo i dla starszych),koraliki na bransoletki. ;)

Re: ZAJACOWNA!!! proszę, odpoewiedz na mój post

zajacowna napisała: > z tego forum poszlo do moshina juz prare osob i sa tez zadowoleni > mam z nimi kontakt. hmm, między innymi ja :)). znalazłam twój post gdy szukałam ortodonty w rzeszowie. poszłam i na razie nie żałuję. aparacik nosze dopiero miesiąc i tydzień, byłam na 4 wizytach, Pan

Re: zajacowna - prywata :D

o kurczak ciotka!!!! no pisz szybko... e.z@poczta.onet.pl P.S wlasnie jestem w aucie.. jade do swojej RADOSCI.

zajacowna - prywata :D

Jeśli możesz, podaj mi na pocztę gazetową swój adres mailowy, bo nie wiem, czy odbierasz swoją pocztę gazetową. Nie mam już dostępu do GG, a chciałabym się z Tobą podzielić moją radością ;)

Re: zajacowna

Moje drogie, Nie rozumie calego tego zamieszania,jeden z hashimoto czuje sie dobrze jeden zle,dlaczego???? nikt tego nie wie.Hashimoto to chorobsko ciagle nie odgadnione. I jak kazda choroba autoimunologiczna -podstepne. Wielu swiatlych naukowcow prowadzi badania nad hashimoto i nie podchodza tak

Re: zajacowna!!!!!!!!!

Gratulujemy!!!! Trzymajcie się zdrowo i cieplutko :) Szybkiego zaaklimatyzowania malutkiego z Wami!!!

Re: zajacowna!!!!!!!!!

a ja tak anie jestem tego pewna sorki za mój pesymizm. -- Życie przypomina różany ogród - nie jest pozbawione kolców , a jednak zachwyca swym pięknem.

Re: zajacowna!!!!!!!!!

podnoszę.Mam nadzieje że wszystko ok. -- Życie przypomina różany ogród - nie jest pozbawione kolców , a jednak zachwyca swym pięknem.

Re: zajacowna!!!!!!!!!

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! A już się zaczynałam martwić, że coś poszło nie tak.... Sto lat, sto lat dla waszego synka!!!!!!!!!!!! Piękne będziecie mieli święto - jego urodziny będą zarazem dniem, w którym narodził się dla was.

Re: zajacowna!!!!!!!!!

Coś mi się wydaje, że w tym przypadku brak wieści do dobre wieści!!! W końcu pojawienie się dziecka w domu to taki szok dla rodziców (nawet tych po ciąży), że nie ma czasu na foruma :)

Re: zajacowna!!!!!!!!!

Moja droga dobrze,że się odezwałaś-my tu zachodzimy w głowę co u ciebie i malenkiego szkrabeczka... Oj to przezyłaś-współczuję wam bardzo,emocje musiały być ogromne,ale wszystko skończyło się dobrze:) jak sobie radzisz w obowiązkach codziennych?Jak malutki się zaklimatyzował? Sciskam cię ciepło-tr

Re: zajacowna!!!!!!!!!

przepraszam ze sie nie odzywalam ale nie mialam jak. Bylo tak: dziecko mielismy odebrac w piatek.. we czwartek po poludniu trafilo do szpitala w lublinie z zapaleniem oskrzeli. W sobote pojechalismy do niego.Byl smutny, rozzalony zaplakany.. lezał samiusienki na sali i plakal. W poniedzialek poszl

Re: zajacowna

tak rubi..... ale wiele ludzi bagatelizuje tarczyce...... i moze lepiej na poczatek nieco przejac sie tematem niz go zlekcewazyc?....

Do Zajacowna

Niedawno odpisalas mi w poscie pt "prosze poradzcie.dziwne postepowanie lekarza" napisalas zebym zmienila najlepiej lekarza. wiec zaczelam szukac na forum czy ktos nie poleca jakiegos dobrego endo z rzeszowa i znalazlam Twoje wpisy o dr Zuzaku. w zwiazku z tym mam prosbe, moglabys cos w

do zajacowna

okolo 1,5 roku, obudzilem sie jak Tsh bylo 50 , i zaczeli mi dawac letrox 150 teraz jestem okolo 6 miesiecy na 100 ale słabo sie czuje , spac mi ciagle chce i nic po za tym ,nie mam checi do zycia , chyba lekka depresja, bola mnie miesnie, czasami głowa , nie moge schudnac , poce sie strasznie, o

do zajacowna

Ja już ma w porządku tarczycę. Tylko odkąd zachorowałam na tarczycę, to zaczęłam tyc i mimo wyleczenie się nadal tyję i chudnę :(((( A wyleczyła mi się tarczyca w ciąży. -- trzy siostry 300%kobiet

Re: zajacowna

TSH 15, hy, ja po początkowej nadczynności (choć brałam w tej fazie tylko b-blokery i NLPZy), miałam TSH 30. Lekarka z poradni nie podała mi hormonów hormonów tarczycy-męczyłam się strasznie- okropne bóle stawów, objawy przypominające chorobę Alzheimera, obrzęki twarzy, tycie, depresja, nerwowość, p

HEJ ZAJACOWNA

Dopisałam do listy,napewno znajdziesz tu pomoc,poczytaj jakie ewentualnie możesz mieć inne przeciwciała które uniemożliwiają Ci zajście w ciąże ,napewno Ula i inne osoby pomogą ,niech się Twoja mama przebada ,zwlaszcza że choroby auto występują u WAS w rodzinie,pozdrawiam

do zajacowna

Jak najszybciej trzeba iśc do endokrynologa bo będzie jeszcze gorzej trzeba zrobic te badania co napisałam ,rozregulował Ci sie okres bo Ci leca wszystkie hormony ,zrób podstawową morfologie ,żelazo,cholesterol i badanie moczu +pełna diagnostyke tarczycy,bez przeciwciał nic nie zdziaąłsz to tez

Re: Witaj zajacowna!

e Terenia! ale wyskoczylas;-) moze osobny wateczek?? przeciez caly czas jestem:) tylko dzien jakby krotszy - heh bo zima??;-) ciumki

Re: Thybon/zajacowna

no wlasnie niektorzy maja zaburzona przemiane i potrzebuja thyonu... ale tez na poczatku leczenia czesto sa takie niskie poziomy...

Re: do osob które schudly duzo z duzej wagi.

Zajacowna - jeśli chcesz pogadać o odchudzaniu i życiu z otyłością to zapraszam na forum: forum.gazeta.pl/forum/f,99117,Lobbystki_w_rozmiarze_XXL.html -- Magdalaena

Re: do zajacowna

hmm zawsze miales takie cienkie ft3? jesz selen? definitywnie czujesz sie tak cieniutko dzieki cieniutkiemu ft3. mozesz sprobowac selen ( czysty, np walmarka) 4 tabletki dziennie.Po miesiacu jak sie ft3 ani troche nie podniesie to zacznij szukac lekarz ktory ci thybon przepisze. (thybon= ft3)

Re: do zajacowna

hmmmmm wiesz Adda1 ma problem z ft3 i ona mowi ze skora ja swedzi jak ma bardzo malo ft3. Wiec nie wiem czy to selen... Mnie po selenie bolala glowa. Jadlam 4 tablety, robilam przerwe bo nie dawalam rady jesc.Znowu wracalam itd. Nie wiem czy organizm sie przyzwyczail czy jak... ale jakos lepiej ju

Re: do "zajacowna

haj pisalam Ci juz:) ja nie umiem zinterpretowac tych wynikow : z jednej strony tsh jest nie ładne.. ale ft3 i ft4 bardzo ładne....wiesz wynikow sie nie leczy.. tylko samopoczucie.. wiec naistotniejsze jest to jak Ty sie czujesz...

Re: do zajacowna

zalozylem nowy watek do ciebei ale chyba niepotrzebnie co ft3 to nie wiem jak dlugo to ma bo mzogi leakrze to patrza czy tsh dobre daja letrox i do widzenia kontrola z a3 miesiace na razie jem selen z drozdzy, moge brac max 1 dzienie bo po dwoch swedzi mnie skora, ale zamowilem ten miemiecki , p

do zajacowna i aada

prosze o interpretację wyników: Ft3 2.81 ng/dl norma 2.30 – 4.20 Ft4 1.27 ng/dl norma 0,89 – 1,7 TSH 1.893 ULU/ML norma 0.35 – 5,30 antyciala 1300!!! kompletny brak energii, bóle w mięsniach łydek, koszmar! pomóżcie!!!!! PROSZE O PODANIE DOBREGO ENDOKRYNOLOGA W WARSZAWIE. DZI

Re: Thybon/zajacowna

No dobra czyli na razie poczekam ten miesiac i potem zrobie badania , zobaczymy czy to sie choc troszke podnioslo i czy u mnie ta przemiana jest prawidlowa wiec lykam selen i czekam pozdrawiam Cie

Re: zajacowna proszę o odpowiedź:)

W jaki sposób sama znalazłaś dziecko? I co to znaczy, że przeszliście trudną drogę, napisz coś więcej, proszę.

Re: Thybon/zajacowna

no tak ale ja mam teraz ft4 70 % a ft3 tylko 3 % to co teraz?? zeby osiagnac ft3 chciaz 50% musialbym miec ft4 200 %% jak to dziala chyba nie tak ??

Re: Do Zajacowna

ja wierze w doktora zuzaka...To anioł a nie lekarz! judym jakich malo! Wyslalam ostatnio do niego Pania po 50 tce.. i byla wniebowzieta.. siedziala u niego 1.5 h wypytala o wszystko.Poszla do niego z kartka pytan hihihi/ Przyjmuje prywatnie w Centrum Medycznym Promedika, pl. Wolności 17 tel. (0-1

Re: zajacowna proszę o odpowiedź:)

Gratuluję i mam pytanie, a w którym ośrodku, jeśli mogę wiedzieć, bo to dla mnie ważne, pozdrawiam:)

Re: zajacowna proszę o odpowiedź:)

krosno- podkarpacie-osrodek publiczny. w 2 innych osrodkach nam odmowiono, W krosnie dostalismy kwalifikcje i przeszlismy kurs. Adopcja nie byla z osorodka w krosnie. Nie byla to tez adopcja ze wskazaniem. Sama znalazlam dziecko. Przeszlismy trudna droge..

Re: do zajacowna

okolo 1,5 roku, obudzilem sie jak Tsh bylo 50 , i zaczeli mi dawac letrox 150 teraz jestem okolo 6 miesiecy na 100 ale słabo sie czuje , spac mi ciagle chce i nic po zatym nie mam checi do zycia , chyba lekka depresja, bola mnie miesnie, czasami głowa , nie moge schudnac , poce sie strasznie, ogo

do "zajacowna

proszę zinterpretuj moje wyniki.Już sama nie wiem czy to coś z tarczycą czy coś innego ft3 3.84 pg/ml Z.Ref.:2.57-4.43 ft4 1.18 ng/dl Z.Ref.: Dorośli:0.93-1.7 P/c anty TG 10.86 IU/ml Z.Ref.:<115 P/c anty TPO 5.86 IU ml Z.Ref.:<34 TSH 3.14 uIU/ml Z.Ref.:Dorośli 0.27-4.20 T3 142.9 ng/dl Z.

Re: Pierwsze Okulary.

Też polecam Miraflexy. Oprocz zalet o których napisała zajacowna są bardzo ładne, kolorowe. Na dorosłe okulary dziecko ma jeszcze czas ;)

Re: HEJ ZAJACOWNA

no to pojde prywatnie i to zrobie. moze cos znajde... o przeswietlenie sie zapytam . tak wiem jak przyjmowac... nie pijam kawy.. czuje sie strasznie!

Re: HEJ ZAJACOWNA

dziekuje za wpuszczenie na forum. Wiem jeden dzien ze mam Hashimoto, jestem jak oglupiala, nic nie wiem, mam tysiace pytan i czytam i czytam i czytam....

Re: do zajacowna

baby :) ja bylam u endokrynologa i powiedzial ze wszystko jest ok. Ale wierze wam na slowo ze mam doczynienia z debilem... zapisalam sie juz do normalnego prywatnego endokrynologa.

Re: do zajacowna i aada

Przepraszam, że się odzywam niepytana :) ale polecam dr Annę Stefanowską. Sama do niej chodzę i jak na razie jestem zadowolona.

Re: HEJ ZAJACOWNA

dzieki za wyjasnienie. Wiesz dla mnie wszystko jest nowe. co do samopooczucia to trudno stwierdzic... wydaje mi sie ze czuje sie inaczej niz zwykle... choc rownie dobrze to moze byc auto sugestia choroba, czy po leku, czy pogoda.

Re: HEJ ZAJACOWNA

witajcie, dzis zrobilam tf 3 i tf 4, niestety nikt nie dal mi na usg. w moim miescie nikt nie robi antygenow.dzis wzielam pierwsza tabletke Euthyox 50 i dziwnie mi jest.brzuch mam obolaly jak w czasie okresu i jest mi niedobrze...

Re: do zajacowna i aada

Witaj Anna9976 Poszukaj prosze przez wyszukiwarke. Na ten temat bylo juz tutaj pisane. Jak nie znajdziesz w tym roku to sprawdz tez 2006. Rosteda

Re: do zajacowna i aada

Witam, i serdecznie dziękuję za odpowiedz. Kazda informacja z tego forum jest dla mnie bardzo cenna.Czy moge poprosic o blizsze namiary na dr. Stefanowską? bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie Anna

Re: HEJ ZAJACOWNA

Nie prześwietlenie tylko poproś o USG narządu tarczowego vel tarczycy to wszystko!! Czujesz się źle generalnie czy dlatego że wzięłas hormon?Spróbuj jutro mniejszą dawkę spokojnie,jak po 2 ,3 dniach będzie tak samo ,może będziesz musiała zmienić lek ,moze ten xle tolerujesz ,na poczatku moga być

Re: do zajacowna

Katerina24, ja tez jestem zdania ze zajcowna ma problem niedoczynności tarczycy, ale jakos chyba nie mam siły przebicia. Miałąm styczniśc z nadczynnością i wiem jak groźna może być jakakolwiek dysfunkcja tego gruczołu. Tak więc zajcowna zrób to co pisze Ci Katerina.

Re: do zajacowna i aada

witam, i bardzo dziekuje za odpowiedz. biore t3 10 rano i 5 mg popoludniu, a t4 75 rano i 12. 5 po poludniu, zamowilam ten selen a niemieckiej aptece no i bedę czekac na rezultaty. o dziwo dzisiaj nogi nie bolą, moze ta drobna zmiana w ilości t4 i t3 cos pomoze. pozdrawiam serdecznie i zycze ws

Re: do zajacowna i aada

Namiary na dr Annę Stefanowską Multi-Med ul. OKOPOWA 33 tel. (22) 636 47 73, tel. (22) 636 47 74 tel./faks ( 22) 636 47 75 poniedziałek 16.00 - 20.00 piątek 14.00 - 20.00 ------- Multi-Med Ul. Waryńskiego 6 tel. (022) 825 98 77, tel. (022) (22) 825 52 68 tel./faks (22) 825 44 38 sobo

Re: HEJ ZAJACOWNA

A to jak lekarz stwierdził Hashi? Możliwe że masz bo choroby auto wystepuja w Twojej rodzinie ale usg to podstawa,Anti TG i TPO też pozatym dawka na początek ciut duża możesz brać rano po 25mg przez tydzień albo nawet po połowie 25 mg potem się dawkę zwiększa na przestrzeni np 2 tyg i dochodzi d

Re: HEJ ZAJACOWNA

No tu to prawdziwa księga-cegła do czytania ,nie ma co panikować ,dobrze będzie ,masz leczenie ;w lipcu kontrola ,akurat TSH powinno spaść.Nie napisałas na forum zdrowie kobiety jak Tam Twoje usg?Spr mame ,mówię Ci zeby było wszystko jasne ;propo ciązy tu się dużo osób stara/starało i się udawało

Re: do zajacowna i aada

Witaj Anna:) Ja jestem z Krakowa wiec moge Ci polecic lekarza stad;) Jesli chodzie o laczenie dwoch preparatow. Nie wiem czy mam duze doswiadczenie w tym temacie ale postarma Ci sie troszke pomoc. Bierzesz thybon ? dzielisz dawke dobowo czy cale 20 mg leci rano? To 20 mg jest duzo ...musisz zrobic b

zajacowna - a oto i one.

wczoraj rozpoczęłam wątek: pozwólcie, że się trochę pożalę ... :( i pytałaś mnie a wyniki i oto one, z opóźnieniem, bo wysiadł mi internet, potem dopisałam je do tamtego tematu, ale już chyba nie zwróciłaś uwagi :) 20. 11. 2006 TSH 6.33 (0.35 - 5.50) 14. 12. 2006 TSH 4.47 (0.27 - 4.2) fT4 9.87 (12

Re: Mutyzm wtórny,a IV klasa.

zajacowna napisała: > wiesz to ze powinno byc w specjalnej to jedno.. a dlaczego tam nie jest to drug > ie. > Moze rodzice dziecka sie nie zgadzaja bo .......... > a nauczyciel nie chce robic nikomu zle pcha dziecko jak moze byle by dalej... > z pisaniem w cwiczeniach to

Re: ZAJACOWNA!!! proszę, odpoewiedz na mój post

no niestety:( w naszym pieknym miescie niesety nie ma do kogo isc:( życze aby zbaki szybko sie prostowaly:)

Zdjęcia - zajacowna